Robotica

 

Ik kan u helpen met de integratie van robot toepassing in alle branches. Robots zijn zeer breed inzetbaar en worden steeds toegankelijker voor iedereen. Ik kan u ondersteunen met het maken of herzien van programma's en het oplossen van storingen op diverse merken robots.

gallery/fea-ro-gm-h-4robots-1
gallery/wh transp abb en fanuc

Ervaring met de besturingen van Fanuc kunnen toegepast worden eventueel met gebruik van Roboguide software. Dit kan gaan om bestaande situaties uitbreidingen of compleet nieuwbouw van een robot oplossing. 

 

Daarnaast is ook ABB een robot merk waar ik ervaring mee heb vanaf S4C besturing tot en met IRC5 besturing, waarbij gebruik gemaakt kan worden van robot studio.

 

Beide robots kunnen worden uitgerust met geïntegreerde of externe vision systemen voor product erkenning en verwerking.

 

Deze 2 industiële merken hebben alles in huis om de gewenste resultaten te kunnen behalen wanneer u zou willen automatiseren. Echter moeten deze systemen altijd worden voorzien van veiligheids afscherming zoals hekwerk, lichtschermen of veiligheids sensoren.

 

Daarnaast zijn er tegenwoordig ook collaborative robots op de markt waarbij de mogelijkheid ontstaat om mens en robot samen te laten werken zonder afschermingen waarbij toch alle veiligheidsregels in acht worden genomen.

 

Wanneer er wordt gekozen voor een collaborative oplossing kan ik u de hoogwaardige Hanwha systemen aanbieden. Deze zijn voledig veilig om in te zetten in iedere omgeving. Door de slanke en robuste bouwvorm geeft dit veel vrijheid in bereikbaarheid.

 

Het programeren van dit systeem is eenvoudig en snel zodat u deze systemen flexible kunt inzetten. Ook deze collaborative robot systemen kunnen worden uitgevoerd met vision systemen. 

gallery/abb robot flex
gallery/abb
gallery/nav-fanuc-logo
gallery/foto-hcr-3 wh
gallery/hanwha_logo.svg_